Bedemand i Hesselager

Hvad gør man, når ens kære pludselig går bort? Det er et meget godt spørgsmål, som vi bedemænd ofte får stillet, når vi snakker med folk. Situationen omkring et dødsfald kan til tider være meget uoverskuelig, og de efterladte står tit tilbage med en række spørgsmål, som de har svært ved at tage stilling til.

Derfor er en god ide at tage kontakt til Den Lokale Bedemand. Vi hjælper med at få styr på alle praktiske detaljer i forbindelse med det sidste farvel, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om alt nu går som det skal. Vi tager hånd om de ting, som du ikke ønsker at bruge ressourcer på, og vi står naturligvis klar med råd og vejledning. Der er nemlig mange relevante spørgsmål at stille i forhold til dødsfald. Det kan for eksempel være:

 • Hvem skal udfylde en dødsattest?
 • Hvordan får vi afdøde hentet i hjemmet?
 • Hvem bestiller kiste eller urne?
 • Hvordan får vi styr på blomster og kistepynt?
 • Hvordan aftaler vi nærmere med præst, kirkegård og graver?
 • Skal man tage kontakt til fagforening, sygekasse og eventuelt livsforsikringsselskabet?
 • Kan man ansøge om offentlig begravelseshjælp?
 • Hvordan indrykker vi en dødsannonce i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende?
 • Hvordan foregår kørslen i rustvogn?
 • Kan vi afholde en mindehøjtidelighed i for eksempel Havnehuset ved Lundeborg eller på Hesselager Kro?
 • Er der ting vi skal være klar over i forhold til økonomi?

Den smukke kirke

Den Lokale Bedemand har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi står klar til at hjælpe dig og andre pårørende i forbindelse med det sidste farvel. Vi er autoriserede bedemænd, og vi sætter en ære i at gøre den sidste afsked til en god og minderig oplevelse for familie, venner og bekendte.

Igennem mange år har vi et godt samarbejde med Hesselager Kirke. Denne smukke kirke udgør nogle smukke rammer til begravelser og bisættelser. Altertavlen stammer tilbage fra 1500 tallet, mens døbefonten menes at være skabt helt tilbage i år 1050. Kirkeorglet er doneret af Andreas Dons fra Hesselagergård.

Når du kontakter os med henblik på at få styr på alle praktiske detaljer, kan samtalen foregå hos dig, eller du er velkommen til at besøge os i vores lokaler. En begravelse eller bisættelse er en meget personlig begivenhed, og vi overlader intet til tilfældigheder. Det er din garanti for, at afskeden bliver så smuk som overhovedet muligt.

Du kan kontakte os døgnet rundt, og vi besvarer altid din henvendelse, også på søndage og helligdage samt i ferier. Det skal altid være muligt at få fat i en bedemand, og vores erfaring fortæller, at jo hurtigere vi får skabt en aftale, jo nemmere bliver det at håndtere den svære afsked.

Ring til os på tlf. 6221 9909

2022 © Den lokale bedemand