Bedemand i Nyborg

Den Lokale bedemand hjælper med begravelser og bisættelser i Nyborg. Vi har mange års erfaring, og vi står parat til at hjælpe dig og din familie i den svære stund, hvor familien skal tage afsked med en person, man har kær. Dødsfald falder sjældent på det rigtige tidspunkt, og det kan være mere end svært at skulle tage stilling til en lang række personlige og praktiske gøremål – især hvis man mere eller mindre står alene med ansvaret. Det er her, at den lokale bedemand står klar med viden og ekspertise. Vi hjælper således for eksempel med

 • Afhentning af afdøde på bopæl
 • Udsyngning af afdøde
 • Transport til kapel
 • Anmeldelse af dødsfald til myndigheder i Nyborg og Danmark
 • Kontakt til Vor Frue Kirke i Nyborg
 • Udfyldelse af ansøgning til begravelseshjælp
 • Kontakt til fagforening og lignende
 • Assistance vedrørende dødsannonce i Lokalavisen Nyborg / Fyns Stiftstidende
 • Bestilling af blomster og bårebuketter
 • Hjælp til valg af salmer, hvis dette ønskes
 • Planlægning af mindesammenkomst

Der findes ingen dumme spørgsmål

Begravelser er ofte meget forskellige, og vi respekterer naturligvis de ønsker, som afdøde eller familien må have i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Som bedemand har vi mange års erfaring på bagen, og ofte hører vi pårørende sige: ”Dette er måske et dumt spørgsmål, men …”.

Vi vil gerne understrege, at der ikke findes dumme spørgsmål i forbindelse med dødsfald og det sidste farvel. Det er vores fornemste opgave at sørge for, at du og dine får svar på de spørgsmål I må have i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi hjælper med de sidste ønsker

Måske nåede afdøde at få noteret ønsker ned til det sidste farvel i Vor Frue Kirke i Nyborg (eller anden kirke). I så fald vil vi naturligvis i samråd med dig sørge for, at ønskerne opfyldes. Måske ønskede afdøde askespredning på Storebælt. Måske ønskede afdøde bestemt musik i kirken eller under den sidste transport. Måske ønskede afdøde at få noget bestemt tøj på i kisten?

Sammen med den lokale bedemand vil du være i trygge hænder. Vi bistår i det omfang, som du ønsker, og vi vil gøre alt for at det sidste farvel bliver så minderigt som muligt. Vi har stor erfaring med begravelser og bisættelser i Nyborg, og du kan kontakte os døgnet rundt, hvis du får brug for vores hjælp. Vi har åbent alle ugens dage, og det har vi af den grund, at du ikke skal stå alene med en række svære beslutninger i den svære stund.

Skriv eller ring til os. Vi taler et sprog de fleste forstår, og vi lægger os i selen for at hjælpe dig og din familie bedst muligt.

Ring på tlf. 6322 0066 eller send en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2022 © Den lokale bedemand