Bedemand i Ørbæk

Den Lokale bedemand står klar til at hjælpe dig og din familie i tilfælde af, at I står over for en begravelse eller bisættelse, som I har brug for assistance til. Vi har mange års erfaring som bedemand, og vi ved at mange pårørende har svært ved at overskue situationen – især når man sørger over det tab og tomrum, som afdøde har efterladt. Vi er derfor klar til at hjælpe jer videre i denne svære tid. Vi besvarer telefonen døgnet rundt, og det sker på både hverdage og i weekender. Vi har altid en person til at tage telefonen, også i julen, påsken og andre højtider. Det er nemlig meget vigtigt for os at kunne hjælpe dig, også selv om behovet skulle være der om natten.

 • Ring på telefon 6322 0066
 • Eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk papirarbejde ved dødsfald

Når en pårørende eller nær ven mister livet, er der en række praktiske forhold, som de efterladte står tilbage med. Begravelser og bisættelser er somme tider tabubelagte, og derfor ved mange efterladte ikke, hvad de skal foretage sig i forbindelse med dødsfaldet. Det er netop her, at vores erfaring som bedemand gør situationen lettere for dig og dine. Det vigtigste for os er at I får sagt ordentligt farvel til jeres kære. Vi hjælper for eksempel med:

 • Afhentning af afdøde i hjemmet
 • Eventuel udsyngning når afdøde bæres ud af hjemmet
 • Kørsel til kapel
 • Klargøring af afdøde
 • Praktisk papirarbejde i forbindelse med dødsfald, herunder dødsattest
 • Kontakt til præst og kirke i Ørbæk
 • Dødsannoncer i Fyns Stiftstidende / Lokalavisen Nyborg
 • Salmer ved begravelse eller bisættelse
 • Blomster, bårebuketter og anden dekoration
 • Urner og kister

Mindekomsammen i Ørbæk

Det er vigtigt at I får kontaktet myndigheder ved dødsfaldet, og det kan være mere end almindeligt svært at skabe sig et overblik over de myndigheder, der skal kontaktes. Overlad denne opgave til os. Som bedemand har vi en tjekliste, som vi følger nøje, og derved sikrer I jer, at forhold falder korrekt på plads.

Bemærk at vi naturligvis guider jer i den rigtige retning. Vi foreslår altid et møde hos jer eller hos os, hvor vi taler tingene grundigt igennem. For os er det meget vigtigt, at I føler jeg trygge i forbindelse med det sidste farvel. Det er en svær tid I lever i, og vi skal nok sørge for at begravelsen eller bisættelsen sker på den måde, som I og afdøde ønsker. Vi skal nok sørge for at alt omkring ceremonien sker fyldest efter jeres ønsker.

Vi bistår også med at ansøge om eventuel begravelseshjælp hos Dansk Ligbrændingsforening, Sygesikring Danmark eller fagforening, hvis I ønsker dette. I det hele taget er vi meget optaget af at assistere jer så godt som overhovedet muligt. Vi er den lokale bedemand, som også sørger for at tage kontakt til lokale blomsterhandlere i Ørbæk. Skulle I have ønsker om en mindekomsammen et bestemt sted i Ørbæk, hjælper vi også gerne her.

Vi har i øvrigt et godt samarbejde med Ørbæk Kirke. Kirken stammer tilbage fra 1200-tallet, men blev restaureret i 1870 og istandsat i 1950’erne. På kirkens hjemmeside kan I læse meget mere om denne smukke kirke, der ligger på Røverhøjen.

2022 © Den lokale bedemand