Bedemand i Stenstrup

Den Lokale Bedemand står klar til at hjælpe dig og dine i denne svære stund. Det er altid svært at skulle sige det sidste farvel til én man har kær. Det er oftest svært at overskue situationen, og derfor er det en æressag for os at hjælpe dig med en masse praktiske gøremål i forbindelse med dødsfald, bisættelse eller begravelse. Vi er som bedemand uddannet til at vejlede og rådgive dig, når det kommer til en række praktiske forhold, når du står overfor det sidste farvel. For os er det vigtigste, at den sidste afsked bliver en smuk begivenhed, og at du ikke føler at du står med en masse konkrete handlinger, som kan være særdeles svære at håndtere i sorgens stund.

Det sidste farvel i Stenstrup Kirke

Brug din lokale bedemand til at tage affære på alle de ønsker du må have i denne tid. Du har uden tvivl rigeligt at se til, og vi tager det som en stor ære, hvis du overlader en stor del af ansvaret for det sidste farvel til os. Vi er her for dig, og vi er her døgnet rundt, året rundt, uanset om det er hverdag, weekend eller helligdag. Og vi hjælper dig fra start til slut med at arrangere den smukkeste afsked fra Stenstrup Kirke. Vi hjælper dig således med en række praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald samt det sidste farvel i den smukke kirke i Stenstrup. Dette gælder for eksempel:

  • Opsigelse af afdødes bolig
  • Opsigelse af diverse abonnementer, fx aviser, tv, telefon og internet
  • Afmelding af forsikringer
  • Overblik over diverse betalingsaftaler

Stor erfaring som bedemand

Men det gælder også i forhold til det sidste farvel, for eksempel

  • Kontakt til præsten i Stenstrup Kirke
  • Valg af kiste eller urne
  • Stillingtagen til blomster, kistepynt og bårebuketter
  • Mindesammenkomst i Stenstrup eller andetsteds
  • Udtagelse af gravsted
  • Opmærksomhed omkring Stenstrup Kirke

Vi har mange års erfaring som bedemand, og vi sørger altid for at vejlede og rådgive fra start til slut. Du sidder måske med en række spørgsmål, som du er lidt bange for at stille. Her er det meget vigtigt for os at understrege, at ingen spørgsmål i forbindelse med begravelse eller bisættelse er dumme eller overflødige. Alt kan virke helt uoverskueligt, og vi vil gerne sørge for at du får sagt pænt farvel til din kære.

Det gør vi som bedemand med anstændighed og ordentlighed, og vi vil til enhver tid sørge for at du føler dig på sikker grund før, under og efter bisættelsen eller begravelsen i Stenstrup Kirke. Vi hjælper også gerne med en mindesammenkomst i Stenstrup Kirkeby området.

Du kan altid kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi er her for dig. Og dine.

Ring til den lokale bedemand: 6221 9909

Skriv til den lokale bedemand: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2022 © Den lokale bedemand