Bedemand i Vester Aaby

Mange spørger, om en bedemand aldrig holder fri? Svaret er at vi holder fri som alle andre mennesker, men vi har en døgnbemanding i vores bedemandsforretning, hvilket betyder at De aldrig skal være i tvivl om, at De sagtens kan komme i kontakt med os, hvis De pludselig står i en situation, hvor De skal bruge en bedemand i Vester Aaby. Vi har drever bedemandsforretning i Faaborg i mange år, og vi har gennem tiden hjulpet mange familier i Vester Aaby med bisættelser og begravelser.

Det er nemlig altid svært at skulle tage afsked med én man har kær, og en masse spørgsmål hober sig op, når døden indtræffer. Der er således en række formalia, der skal på plads i forbindelse med dødsfald, og det er netop her, at De skal gøre brug af en kompetent bedemand, som ved hvilke forholdsregler, der skal træffes i forbindelse med dødsfald. Mange tænker for eksempel ikke på spørgsmål som for eksempel

 • Hvem skal man ringe til, når døden indtræffer?
 • Skal politiet kontaktes?
 • Hvordan træffer man en aftale med præsten i Vester Aaby Kirke?
 • Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?
 • Kan aske spredes ud over Svendborgsund?
 • Hvordan vælger man den rette kiste?
 • Kan kisten udsmykkes, som man ønsker det?
 • Hvordan indrykker man en dødsannonce i Fyns Amts Avis?
 • Hvad koster en begravelse?
 • Kan man få støtte til udgifterne i forbindelse med bisættelse?
 • Hvordan foregår det med skifteretten?

Jo, der er mange gode spørgsmål i forbindelse med dødsfald, og det er her at vi som bedemand i Vester Aaby træder til og guider Dem den rette vej. Vi står til Deres disposition dag og nat, og De kan også få fat i os i weekender, på helligdage og i ferier. Herefter aftaler vi, om vio skal mødes hos Dem i Vester Aaby, eller om De ønsker at besøge os i vores lokaler i Faaborg.

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

Bisættelse i Vester Åby Kirke

Vester Aaby Kirke er en smuk kirke fra slutningen af middelalderen. Kirken er placeret på en bakketop midt i byen, og man anslår at der har ligget en kirke her siden 1100-tallet. Den første kirke var formentlig en trækirke, som efterfølgende er blevet bygget om gennem tiden. Altertavlen i Vester Aaby Kirke er malet i 1840 af August Thomsen. Kirkeskibet har en interessant historie. Det er nemlig således at man i Vester Aaby sogn har havnebyen Fjellebroen. På dette lille, hyggelige sted havde man for år tilbage sit eget skibsværft, og det sidste skib, der blev bygget på værftet var en skonnert, Christian. Skonnerten blev bygget i 1904. Det er da også en model af Christian, som i dag hænger i Vester Aaby Kirke.

På kirkens hjemmesiden finder De en masse nyttige informationer, men husk at De også altid er velkommen til at kontakte os på telefon 6261 1144.

Vi er her for Dem.

2022 © Den lokale bedemand