Bedemand i Vester Skerninge

Hvad gør man, hvis man pludselig rammes af et dødsfald i familien eller i den nære vennekreds i Vester Skerninge? Vi anbefaler, at De straks tager kontakt til Deres Lokale Bedemand. De træffer os på telefon 6261 1144, og vi tager telefonen døgnet rundt, både nat og dag. De kan også træffe os på helligdage, søndage og i ferier. Vi er her nemlig for at hjælpe Dem i den svære stund, når et dødsfald rammer.

Der er nemlig en række ting, der skal falde på plads, når man skal i gang med de praktiske forhold i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Vores erfaring fortæller, at det ofte er emner som disse, som folk har fokus på:

- Kontakter bedemanden de offentlige myndigheder i forbindelse med dødsfald?
- Kan bedemanden hjælpe med at køre afdøde til kapellet?
- Hvem sørger for at kontakte præst og kordegn samt andet kirkepersonale i Vester Skerninge Kirke?
- Hvordan er reglerne vedrørende arv og testamente?
- Hvordan efterlever vi afdødes sidste vilje?
- Kan vi afspille et bestemt stykke musik i kirken?
- Må man afspille et diasshow i kirken?
- Hvordan ordner man alle økonomiske forhold?
- Kan bedemanden hjælpe med kaffe ved en mindehøjtidelighed i Vester Skerninge Forsamlingshus?

Der er mange relevante spørgsmål, når dødsfald indtræffer, og det er her at vi som bedemand i Vester Skerninge kan hjælpe Dem sikkert videre. Det er altid svært at skulle tage afsked med én man har kær, og det kan derfor være mere end svært at tage stilling til praktiske forhold omkring afdøde. Det kan De trygt overlade til os, og vi vil løbende informere Dem om status under hele forløbet.

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

Bisættelse i Vester Skerninge Kirke

Vester Skerninge Kirke har en levende hjemmeside, som på fornem vis fortæller en masse om kirkens historie og andre nyttige informationer. På hjemmesiden kan De blandt andet læse seneste version af bladet Kirke-Nyt (pdf-format), og De kan se kontaktinformationer på personalet ved kirken, herunder præst, kordegn, menighedsrådet samt gravere. På hjemmesiden kan De læse mere om gravsteder ved Vester Skerninge Kirke og De kan nemt komme i kontakt med personalet, hvis De ønsker dette. Bemærk at vi som bedemand også gerne forestår alle praktiske møder med præsten. Vi tager hånd om Dem i den svære tid, og vi vil hjælpe Dem i alle praktiske forhold omkring begravelsen eller bisættelsen.

Hvis De vil høre mere om, hvad vi kan gøre for Dem, er De altid velkommen til at fange os på telefon 6261 1144. Herefter kan vi aftale et helt uforpligtende møde hos Dem i Vester Skerninge, eller De er velkommen til at besøge os i vores lokaler i Faaborg. Det er helt op til Dem.

Hust at vi er her for at støtte Dem i den svære tid.

2022 © Den lokale bedemand