den lokale bedemand 15

Hvad koster begravelse / bisættelse?

Vi har stor respekt for altid at give vores kunder den bedste kvalitet til den rigtige pris. Men det kræver ofte en individuel og uddybende samtale med de efterladte for at finde den helt rigtige løsning, når der skal siges farvel for sidste gang.

Hos os er der aldrig to bisættelser eller begravelser, der er ens, da vi ikke ønsker at arbejde med standardløsninger. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke ønsker at matche priserne på markedet. Ofte kan vi faktisk være billigere end de priser, der kan findes på nettet   og i de lokale aviser. Vi har derfor bevidst valgt   at tage udgangspunkt i de pårørendes konkrete ønsker via en personlig samtale. Først her kan vi finde den rigtige løsning til den rigtige pris.

Det er ene og alene de pårørende, der kan videreformidle deres forventninger og konkrete ønsker, der er så vigtige, når der skal siges farvel for sidste gang.

Gratis og uforpligtende samtale

Vi oplever ofte, at der er enkelte elementer i forbindelse med den sidste handling, som de pårørende selv ønsker at stå for. Det er de naturligvis meget velkommen til, og det vil typisk også have en besparende indvirkning på prisen. Men der er mange andre faktorer, som vi ikke kender på forhånd, når vi bliver spurgt om en fast pris. F.eks. har det stor betydning, om afdøde er sovet ind i eget hjem eller på et sygehus eller om afdøde efterfølgende skal begraves eller bisættes fra den lokale kirke eller det nærmeste kirkegårdskapel. Eller om kisten skal være en brændingskiste eller en mere eksklusiv kiste. Derfor er vi ikke i stand til at give en fast pris på forhånd, som i værste fald enten vil medføre uindfriede forventninger eller kedelige ekstraregninger.

Vi bestræber os hele tiden på at foretage begravelsen eller bisættelsen til den rigtige pris. Derfor tilbyder vi altid de efterladte en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår hele forløbet, så tiden efter også bliver en god tid for de pårørende. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en bisættelse eller begravelse, så kontakt os gerne for en nærmere samtale.

Kontakt Den Lokale Bedemand i Faaborg, Ringe og Svendborg. Se medarbejdere her.

2022 © Den lokale bedemand