Niels Sigh

Bedemand Niels Sigh, Faaborg

Bedemand Niels Sigh har rejst rundt i det meste af verden. Det har han gjort i sin egenskab af at være eksportchef i store, danske virksomheder. Starten lød, da han afsluttede Handelshøjskolen i København og hurtigt fik job i eksportbranchen. Dette skulle vise sig at blive begyndelsen på en karriere, der varede i 35 år. Da Niels på et tidspunkt skulle vælge at bosætte sig i Malaysia eller blive i Danmark, faldt valget på Danmark. Niels og hans kone har tre børn, som alle er fløjet fra reden for flere år siden. De har beriget dem med fem børnebørn, og i april 2020 er yderligere to på vej.

Engageret i Faaborg

I 2011 blev Niels sidemandsoplært af en bedemand. Niels’ empati og menneskeforståelse passede godt ind i jobbet, og i 2017 blev Niels ansat hos Den Lokale Bedemand. Den Lokale Bedemand har afdelinger i Svendborg, Ringe og Faaborg, og det er netop Faaborg afdelingen, som er Niels’ primære arbejdssted, men han hjælper også til i de 2 andre afdelinger.

Faaborg har haft store glæde af Niels. Dels har han været formand for Røde Kors i Faaborg, og dels har han været Overmester i Odd Fellow Logen. To hverv som han altid har været glad for, og Niels er da også stadig med i Odd Fellow Logen i Faaborg. Niels har desuden været formand for Kulturelt samråd i daværende Faaborg Kommune, hvor han sad for bordenden for omkring 80 lokale foreninger.

Når talen falder på andre interesser, er det især vin som har Niels’ lidenskab. Han har tidligere drevet en vinklub i Faaborg, og han sætter stor pris på at sætte sig ind i forskellige vine. Hvis man går ham lidt på klingen, røber han, at vine fra Sydafrika har hans ekstra store opmærksomhed. – Men vine fra andre lande som for eksempel Italien, Chile, Argentina og Californien er bestemt også værd at drikke, siger han – med et smil på læben.

Ring til bedemand Niels Sigh på tlf. 6261 1144

2021 © Den lokale bedemand