Bedemand i Ollerup

Når vi skal sige farvel til en vi har kær, er der altid en række praktiske ting, der skal falde på plads, og det er netop derfor at mange vælger at kontakte en bedemand. Som eksaminerede bedemænd kender vi til alle de problemstillinger og spørgsmål, der trænger sig på i den svære tid, hvor følelserne ofte har overtaget. Netop derfor er det en god ide at kontakte en bedemand for at få hjælp til praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Den Lokale Bedemand har hjulpet mange i Ollerup og Vester Skerninge med praktiske forhold i forhold til det sidste farvel, som man må tage med afdøde. Man kan sige farvel på mange måder, og vi står naturligvis klar i kulissen til at hjælpe dig videre, når du skal træffe en masse beslutninger i den svære tid. Dette kan være beslutninger som:

- Hvornår skal lægen kontaktes i forbindelse med dødsfald?

- Hvordan synger man afdøde ud af hjemmet?

- Hvordan klarer man alt papirarbejdet i forbindelse med dødsfald?

- Hvem tager kontakt til præst og Ollerup Kirke?

- Hvilken kiste skal man købe?

- Hvordan pynter man kisten samt blomster i Ollerup Kirke?

- Kan man afspille en bestemt melodi under bisættelsen?

- Har man mulighed for at få kørt en bestemt rute med rustvognen?

- Hvor meget koster en bedemand?

- Hjælper bedemanden med dødsannoncer i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende?

- Hvordan skriver man en nekrolog til avisen?

- Kan man holde en mindehøjtidelighed efter bisættelsen i fx Vester Skerninge Kro eller Ollerup Forsamlingshus?

Mindehøjtidelighed i Ollerup eller Vester Skerninge

Ovenstående er blot et lille uddrag af de mange spørgsmål, som vi hører fra efterladte umiddelbart efter at døden er indtruffet. Mange har det meget svært med at skulle acceptere døden, og mange oplever en meget stærk sorg, når man skal sige farvel til den man har kær. Derfor er vores rolle som bedemand at bistå dig i den svære tid, og vi sørger for alle praktiske detaljer, så du kan værne om det, der betyder mest for dig.

Vi har et indgående kendskab til Ollerup og Kirkeby Kirker, og vi tager naturligvis gerne kontakt til sognepræsten i den pågældende kirke for at aftale nærmere. Vi hjælper naturligvis også med alle praktiske forhold i forhold til begravelser på kirkegården, så du ikke behøver at skulle tage stilling til dette. Vi bistår gerne med valg af kiste, urne, udsmykning og meget mere.

Tag kontakt til os. Vi kommer gerne til dig i Ollerup eller du er velkommen til at besøge os. Ring på tlf. 6221 9909. Vi er her for dig, og vi besvarer dit opkald på alle tider af døgnet – ugens 7 dage.

Mange venlige hilsener

Den Lokale Bedemand

2022 © Den lokale bedemand