den lokale bedemand 15

Pjecer ved dødsfald, begravelse og bisættelse

De fleste af vores pjecer og brochurer er lavet i PDF-format og kan downloades og vises med Adobe Acrobat Reader, som gratis kan hentes her. Har du allerede Acrobat Reader installeret, bliver brochuren vist på skærmen, når du vælger den. Alle pjecer kan også fås gratis ved at kontakte Den lokale bedemand i Ringe, Faaborg eller Svendborg.

Min sidste vilje - spørgsmål ved dødsfald

Pjecen "Min sidste vilje" besvarer en lang række spørgsmål i forbindelse med dødsfald. Her kan man give sine efterladte mulighed for at få svar på de mange spørgsmål, som man ikke fik talt om inden døden. Vær dog opmærksom på, at dokumentet skal foreligge i original for at være juridisk gyldigt.

Download som pdf

Når nogen dør - hjælp til pårørende

Pjecen "Når nogen dør" er skrevet som en hjælp til de pårørende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Download som pdf

Hvor går man hen når man går bort? Børnebog 

Den fantastiske børnebog om Tut og Tobias, der må tage afsked med onkel Arne, som er gået bort. I bogen findes også en lyd-cd til de mindste samt en flot malebog.

 

Elysium - økonomiske midler ved begravelse

Elysium Begravelsesopsparing er en forening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til deres egen begravelse/bisættelse.

2020 © Den lokale bedemand